Német szállítmányozás a fölgázra alapoz

  • by

A német ZF technológiai csoport nem csak termékeivel, de szállítási logisztikájával is szeretne irányt mutatni.

A szállítmányozásban többnyire még mindig dízel üzemű járműveket alkalmaznak, főleg az alternatív hajtásrendszerek jelenlegi magasabb költségei miatt. Azonban ez alól kivételt képez a CNG és az LNG maghajtású teherautók. Technológiája kidolgozott, olcsó és tiszta megoldás az alternatív üzemanyagok területén a haszongépjárművek számára

15 százalékkal kevesebb CO2-t, 90 százalékkal kevesebb nitrogén-dioxidot, 99 százalékkal kevesebb koromrészecskét bocsájtanak ki, valamint 30 százalékkal kevesebb zajt okoz, így a lakosságnak is kedvező. Ezek a tulajdonságok elegendő okot adnak arra hogy a vállalat további szállítmányozó cégekkel működjön együtt a fokozottabb környezet és klímavédelem felé vezető úton.

A ZF 2040-re szeretne már klímasemlegessé válni, 10 évvel korábban, mint azt az EU előírja. A vállalat optimizmusa lelkesítő, szeretnék már 2025-re elérni ezt a célkitűzést, ami 200 gázüzemű teherautó üzemeltetését jelenti mind helyi, mind távolsági közlekedésben. 5 év alatt a tízszeresére növelve a jelenlegi CNG flottát.

A Flow Rider Kft. vállalja flottatöltő és közforgalmú CNG töltőállomások telepítését, az üzemelő eszközök rendszeres karbantartását, időszakos ellenőrzéseit.

Vélemény, hozzászólás?