IVECO a CNG technológiával vezető pozíciót vívott ki a járműiparban

  • by

A minden évben megrendezésre kerülő Gasnam Kongresszuson (Zöld Gáz Mobilitási Csúcstalálkozó), az ágazat képviselőinek (energetika, autóipar, műszaki tervezés, beszállítók, közlekedés) lehetősége van megvitatni a földgáz és a megújuló forrásokból származó gázok alkalmazásának helyzetét Európában.

Az idei 8-ik kongresszuson az IVECO is bemutatta a földgázüzemű és alternatív hajtásrendszerű szállításról alkotott elképzelését.

Az IVECO aktívan támogatja a CNG (földgáz) alkalmazását a közúti árúszállításban. A cég elkötelezett a hosszú távon fenntartható forrásból származó üzemanyagok mellett. Energiahatékonyságuk, alacsony károsanyag kibocsájtásuk, elérhetőségük, biztonságos használatuk és kedvező költségei miatt a CNG (földgáz) valós és megbízható alternatíva a személy és az árúszállítás részére.

Több mint 35 ezer eladott haszongépjárművel az IVECO világszerte piacvezető a földgázüzemű haszongépjármű technika területén, így tapasztalatokban is bővelkedik, amire a földgáz melletti elköteleződését alapozhatja.

A Flow Rider Kft. vállalja flottatöltő és közforgalmú CNG töltőállomások telepítését, az üzemelő eszközök rendszeres karbantartását, időszakos ellenőrzéseit.

Vélemény, hozzászólás?